​Hvem er vi – og hvordan kan vi hjælpe dig?

F.P. Transport ApS blev grundlagt i 1996 af Frank Pedersen med bare 3 biler. Siden er det gået stærkt, og vi er vokset til i dag at råde over 66 biler i alle størrelser. Vi beskæftiger dagligt omkring 69 dygtige og engagerede medarbejdere.

Hos F.P. Transport har vi en målsætning om, at vi vil være en kvalitetsbevidst transportvirksomhed med et højt serviceniveau, som leverer varen hurtigt og sikkert til den rette pris. Her kan du læse mere om, hvad vi gør for at leve op til den målsætning.

Vi kører i hele Danmark og Nordeuropa

Transportopgaver er meget forskellige, og i en globaliseret verden er det nødvendigt at bevæge sig uden for grænserne. Vores kunder handler på kryds og tværs af Europas grænser – og derfor kører vores vognmænd i hele Danmark og Nordeuropa.

Vi er godkendt af Statens Luftfartsvæsen, TIV certificeret samt medlem af ITD arbejdsgiverforening.

Fokus på miljøet

Vores branche har udviklet sig meget i de mere end 25 år, vi har været i gang. Og én ting er sikkert: den grønne omstilling er vejen frem. Derfor er det så vigtigt, at vores chauffører har den nødvendige viden om miljørigtig kørsel, hvilket vi garanterer, at alle vores ansatte har.​ 

Vi sætter nemlig stort fokus på at køre miljørigtigt, så vi benytter mindst muligt brændstof og skåner miljøet med et lavere Co2-udslip. Læs mere om miljørigtig kørsel her.

Vores vognpark er nøglen til de gode løsninger

For at kunne tilbyde så mange skræddersyede løsninger til vores kunder, som vi gør, har vi en omfattende vognpark med mange forskellige køretøjer, der kan varetage alle de funktioner, der er behov for ved transport. Vi råder over mange forskellige vogntyper, herunder kassevogne, forvogne og trækkere.

​Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores ydelser, priser eller lignende, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende snak om dine transportbehov og finder den rette løsning til en god pris.

Kontakt os på telefon 75 55 75 84 eller via vores e-mail post@fptransport.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Grundlagt i 1996

Kvalitetsbevidst transportvirksomhed

Har du sp​ørgsmål?

Udfyld formularen med dit spørgsmål. Vi besvarer din henvendelse inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FP TRANSPORT ApS

Venusvej 25, 6000 Kolding

CVR: 20651385

Kontakt os

Telefon: 75 55 75 84

E-mail: post@fptransport.dk